Adem Yavuz İlkokulu

Vizyon: Beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş, davranışları ile çevresine örnek olan, bilgiye ulaşma yollarını bilen, yeni bilgiler öğrenmekten zevk duyan ve bu bilgileri içselleştirip davranış değişikliği haline getiren, insan haklarına ve çevresine saygılı, geniş bir ufka ve evrensel ahlak anlayışına sahip duyarlı ve hoşgörülü bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi; milli, ahlaki, manevi değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren ailesini, vatanını, milletini seven yüceltmeye çalışan sağlıklı ve dengeli bir kişiliğe, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip insan haklarına saygılı ve sorumluluk sahibi yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: :

Saatler: 08:30-14:35
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03468412038

Belgegeçer - (346) 841 2038

WEB - https://ademyavuzilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Düzyayla Caddesi No26 Hafik/SİVAS

Yerleşim Yeri - Hafik/Sivas

Adres - Yeni Mahalle Düzyayla Caddesi No26 Hafik/SİVAS

Ulaşım Ulaşım karayolu ile sağlanmaktadır. Hafik Sivas arası ulaşımı sağlayan ilçe minibüsleri saaat başı hizmet vermektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 37 km uzaklıktadır. İlçe merkezine 2 km uzaklıktadır.