Okul Müdürümüz Mustafa KEPENEK'in Ramazan Bayramı Mesajı

Okul Müdürümüz Mustafa KEPENEK'in Ramazan Bayramı Mesajı

13.05.2021 195

Rahmetiyle bizleri kucaklayan, bereket, huzur ve yardımlaşma ayı olan on bir ayın sultanı bir Ramazan ayını daha geride bıraktığımız bugünlerde Ramazan Bayramına erişmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Özünde en mükemmel değerleri toplayan yüce dinimizin anlamlı günlerinden olan Bayramlar; birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan, küslüklerin, üzüntülerin ve sıkıntıların unutulduğu, sevgi ve dayanışmanın pekiştiği müstesna günlerdir. Bayramlar, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olduğundan toplum olarak bizler için büyük önem taşımaktadır. Bayramları, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirilmelidir. 

Gönül, geçmiş bayramlarda olduğu gibi sevdiklerimizle bir arada olmayı isterdi. Fakat tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen koronavirüs salgını sebebiyle, bu bayramı her birimiz evimizde geçirmek durumundayız.

Geleceğe ümit ve güvenle baktığımız bu güzel bayram gününde, yanında olamadığınız sevdiklerinize iletişim araçlarıyla da olsa ulaşacağınıza ve bu mutluluğu paylaşmalıyız. Rabbim'den hepimizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyorum.

Ramazan Bayramı'nın Ülkemize, Milletimize ve tüm İslam alemine kardeşlik, huzur ve barış getirmesini temenni eder, bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım.

Mustafa KEPENEK
   Okul Müdürü